Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uni.portif.siliana المنستير
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Shaariff rent richting de bal. AL-Sherki verovert de bal door een tackle van achteren. AL-Sherki passt de bal met de wreef. El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Abed-Abdul met de inworp. Azzouz met een sublieme pass. Ben Barek rent richting de bal. Gomni rent richting de bal. Gomni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ettayeb geeft een lange en hoge pass. Rouzijak probeert de bal aan de voet te houden. Azzouz rent richting de bal. Azzouz geeft een lange en hoge pass. Ben Barek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uni.portif.siliana - المنستير 1:0

26e minuut.
Guigani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rouzijak onderschept slim de pass. Rouzijak met een sublieme pass. Ben Barek is nu in balbezit. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni haalt uit met een fantastische trap. Fahmi bokst de bal weg.

42e minuut.
Trabelsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khelifi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uni.portif.siliana 40%, المنستير 60%.
uni.portif.siliana - المنستير 1:0

52e minuut.
Bin-Amin probeert de bal aan de voet te houden. AL-Sherki is nu in balbezit. AL-Sherki probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bahri is nu in balbezit. Bahri passt de bal in één keer door. Khelifi is nu in balbezit. Gomni is nu in balbezit. Gomni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
AL-Sherki probeert de bal met de borst te controleren. Shaariff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van AL-Sherki. Shaariff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shaariff kan niet meer verder spelen. Haj-Saleh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uni.portif.siliana 36%, المنستير 64%.
uni.portif.siliana - المنستير 1:0