Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamelest29@yahoo.com Jouini
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Chettaoui geeft een hoge lob. Daar is Chaâbane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laroussi begaat een overtreding. Laroussi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Chettaoui met een snelle inworp. Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane met een sublieme pass. Bouzaiene rent richting de bal. Bouzaiene schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Hichem bereikt de bal nog maar net als eerste. Slama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichem is nu in balbezit. Bouzaiene onderschept slim de pass. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kamelest29@yahoo.com - Jouini 1:0

18e minuut.
Mrad rent richting de bal. Aby-Hana onderschept slim de pass. Mekni geeft een hoge lob. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Yahia geeft een lange en hoge pass. Alami rent richting de bal. Laroussi maakt een afschuwelijke overtreding. Alami wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alami kan niet meer verder spelen. Er-Rai komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Klungelig pakt Aby-Hana de bal. Mrad rent richting de bal. Mrad speelt de bal door. Sassi rent richting de bal. Sassi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamelest29@yahoo.com 61%, Jouini 39%.
kamelest29@yahoo.com - Jouini 1:0

47e minuut.
Chaâbane is nu in balbezit. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Slama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slama krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mrad geeft een hoge lob. Machranai is nu in balbezit. Machranai speelt de bal door. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Er-Rai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrad onderschept slim de pass. Mrad geeft een hoge lob. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamelest29@yahoo.com 43%, Jouini 57%.
kamelest29@yahoo.com - Jouini 1:0