Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ralwee Jouini
Expirmental Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Neagone rent richting de bal. Neagone geeft de bal voor. Haddar kopt de bal weg. Haj-Amal heeft problemen om de bal te vangen. Haj-Amal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralwee - Jouini 1:0

19e minuut.
Dridi geeft een hoge lob. El-Talib rent richting de bal. El-Talib geeft een lange en hoge pass. Sassi rent richting de bal. Sassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ralwee - Jouini 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Abdel de bal. Abdel met een sublieme pass. Melliti rent richting de bal. Melliti draait met de bal, schiet en ... Yazdanyar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralwee - Jouini 2:1

42e minuut.
Inworp. El-Talib met een snelle inworp. Haddar is nu in balbezit. Laroussi verovert de bal door een tackle van achteren. Laroussi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ralwee - Jouini 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ralwee 62%, Jouini 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ralwee - Jouini 2:2

62e minuut.
Yahia kopt de bal weg. Guezmir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gubsi. Gubsi krijgt een gele kaart. Guezmir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guezmir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haj-Amal rent richting de bal. Haj-Amal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia met een sublieme pass. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddar verovert de bal door een tackle van achteren. Haddar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Machranai rent richting de bal. Melliti rent richting de bal. Gubsi rent richting de bal. Melliti onderschept slim de pass. Melliti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ralwee 47%, Jouini 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ralwee - Jouini 2:2