Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uni.portif.siliana ltwal
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum speelt de bal door. Selmi speelt de bal door. Maamria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zitoun verovert de bal door een tackle van achteren. Gomni is nu in balbezit. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... Horta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uni.portif.siliana - ltwal 1:0

31e minuut.
Marzaoubi rent richting de bal. Mhedhbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marzaoubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zitoun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yaseen kopt de bal weg. Maamria is nu in balbezit. Maamria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Gomni verovert de bal door een tackle van achteren. Gomni geeft de bal voor. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
uni.portif.siliana - ltwal 2:0

42e minuut.
Bin-Amin kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanzari met de inworp. Selmi is nu in balbezit. Selmi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uni.portif.siliana 37%, ltwal 63%.
uni.portif.siliana - ltwal 2:0

53e minuut.
Selmi is nu in balbezit. Maamria is nu in balbezit. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria is nu in balbezit. Maamria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mhamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail onderschept slim de pass. AL-Sherki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ismail roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ismail kan niet meer verder spelen. Haj-Saleh komt het veld opgelopen. Gomni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
uni.portif.siliana - ltwal 3:0

78e minuut.
Gomni passt de bal in één keer door. Ben Barek rent richting de bal. Zitoun rent richting de bal. Ben Barek onderschept slim de pass. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Azzouz is nu in balbezit. Kanzari onderschept slim de pass. Kanzari probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uni.portif.siliana 41%, ltwal 59%.
uni.portif.siliana - ltwal 3:0