Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jouini uni.portif.siliana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


28e minuut.
Machranai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Machranai begaat een overtreding. Machranai krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mhedhbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib rent richting de bal. El-Talib passt de bal zonder na te denken. Sassi is nu in balbezit. Sassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jouini - uni.portif.siliana 1:0

43e minuut.
Chouchane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Anwar met een snelle inworp. Gomni geeft de bal voor. Machranai probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jouini 54%, uni.portif.siliana 46%.
Jouini - uni.portif.siliana 1:0

47e minuut.
Azzouz geeft een hoge lob. Ismail kopt de bal weg. Klungelig pakt Hichem de bal. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jouini - uni.portif.siliana 1:1

52e minuut.
Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hichem de bal. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mhedhbi geeft een hoge lob. Inworp. El-Talib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laroussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laroussi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Yaseen met een sublieme pass. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail speelt de bal door. Daar is Ben Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yazdanyar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Azzouz rent richting de bal. Azzouz probeert naar een medespeler te passen. Mhedhbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi is nu in balbezit. Sassi draait met de bal, schiet en ... Dardouri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jouini 48%, uni.portif.siliana 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jouini - uni.portif.siliana 1:1