Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
المنستير kamelest29@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Atachi met een sublieme pass. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi geeft een hoge lob. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
المنستير - kamelest29@yahoo.com 1:0

27e minuut.
Ghadbhum geeft een hoge lob. Mekni rent richting de bal. Met opzet legt Fathalli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fathalli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fathalli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المنستير 37%, kamelest29@yahoo.com 63%.
المنستير - kamelest29@yahoo.com 1:0

60e minuut.
Mekni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekni met een sublieme pass. Benzarti is nu in balbezit. Alaoui onderschept slim de pass. Alaoui speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Benzarti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane geeft de bal voor. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana geeft een hoge lob. Bouzaiene rent richting de bal. Bouzaiene draait met de bal, schiet en ... Fahmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
المنستير - kamelest29@yahoo.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المنستير 42%, kamelest29@yahoo.com 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
المنستير - kamelest29@yahoo.com 1:1