Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ltwal nst
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mechergui passt de bal zonder na te denken. Maamria is nu in balbezit. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria verovert de bal door een tackle van achteren. Maamria haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zitoun rent richting de bal. Zitoun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haj-Saleh de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marzaoubi neemt de hoekschop. Ait Lahcen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ltwal - nst 1:0

17e minuut.
Louvini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechergui onderschept slim de pass. Mechergui speelt de bal door. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Mechergui de bal. Kanzari is nu in balbezit. Mechergui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mechergui krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mhamdi geeft een lange en hoge pass. Selmi is nu in balbezit. Selmi passt de bal in één keer door. Daar is Maamria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maamria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Hanzali de bal onder controle te krijgen. Marzaoubi rent richting de bal. Suwannakeeree begaat een overtreding. Suwannakeeree krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ltwal 60%, nst 40%.
ltwal - nst 1:0

72e minuut.
Mhamdi geeft een hoge lob. Mechergui met een sublieme pass. Daar is Mechergui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

80e minuut.
Klungelig pakt Haj-Saleh de bal. Ait Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Louvini de bal. Salhi rent richting de bal. Salhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ltwal 42%, nst 58%.
ltwal - nst 1:0