Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avenir sportif de gabes Ralwee
Normal Tactiek Expirmental
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
El Oualhazi speelt de bal door. El Euchi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Euchi speelt de bal door. El Oualhazi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Oualhazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Guezmir verovert de bal door een tackle van achteren. AL-Sherki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guezmir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abiadh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zitouni kopt de bal weg. Klungelig pakt Guemamdia de bal. Haj-Amal rent richting de bal. Haj-Amal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Guemamdia probeert naar een medespeler te passen. Khashshab bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haddar. Haddar krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Boumijel kopt de bal weg. Abiadh rent richting de bal. Swayeh is nu in balbezit. Tlemçani verovert de bal door een tackle van achteren. Tlemçani schiet op doel. Rais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. El Oualhazi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boumijel neemt de hoekschop. El Oualhazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Oualhazi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tlemçani neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rais met een harde bal richting middenveld. Khashshab kopt de bal weg. Siamiadi kan de bal niet met de borst controleren. Tlemçani is nu in balbezit. Tlemçani draait met de bal, schiet en ... Rais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
El Euchi geeft de bal voor. Klungelig pakt Abiadh de bal. Tlemçani rent richting de bal. Tlemçani schiet op doel. Ouertuni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenir sportif de gabes 36%, Ralwee 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avenir sportif de gabes - Ralwee 0:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Siamiadi de bal onder controle te krijgen. Tlemçani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abiadh. Tlemçani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khashshab komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Siamiadi geeft een hoge lob. Guezmir is nu in balbezit. Met opzet legt AL-Sherki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, AL-Sherki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! AL-Sherki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Khashshab geeft een hoge lob. El Euchi kan de bal niet met de borst controleren. El Euchi passt de bal zonder na te denken. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenir sportif de gabes 45%, Ralwee 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avenir sportif de gabes - Ralwee 0:0