Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamelest29@yahoo.com uni.portif.siliana
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Slama rent richting de bal. Slama passt de bal zonder na te denken. Yaseen rent richting de bal. Bouzaiene onderschept slim de pass. Bouzaiene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni verovert de bal door een tackle van achteren. Gomni passt de bal in één keer door. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kamelest29@yahoo.com - uni.portif.siliana 0:1

20e minuut.
Shaariff passt de bal zonder na te denken. Slama is nu in balbezit. Slama passt de bal met de wreef. Bouzaiene rent richting de bal. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni onderschept slim de pass. Gomni passt de bal in één keer door. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gomni kopt de bal weg. Chettaoui rent richting de bal. Chettaoui met een sublieme pass. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamelest29@yahoo.com 66%, uni.portif.siliana 34%.
kamelest29@yahoo.com - uni.portif.siliana 0:1

57e minuut.
Abed-Abdul geeft de bal voor. El-Anwar kopt de bal weg. Klungelig pakt Alami de bal. Gomni is nu in balbezit. Gomni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yaseen geeft een hoge lob. Inworp. Aby-Hana met een snelle inworp. Slama rent richting de bal. Slama geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Shaariff is nu in balbezit. Shaariff probeert naar een medespeler te passen. Gomni met een sublieme pass. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamelest29@yahoo.com 57%, uni.portif.siliana 43%.
kamelest29@yahoo.com - uni.portif.siliana 0:1