Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamelest29@yahoo.com Ralwee
Normal Tactiek Expirmental
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Doeltrap. Ouertuni met een harde bal richting middenveld. Alami kopt de bal weg. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana haalt uit met een fantastische trap. Rais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettaoui is nu in balbezit. Met opzet legt Zitouni zijn tegenspeler op de grond. Chettaoui wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chettaoui kan niet meer verder spelen. Benzarti komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Abiadh onderschept slim de pass. Abiadh geeft de bal voor. Haj-Amal is nu in balbezit. Haj-Amal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane geeft de bal voor. Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouzaiene rent richting de bal. Bouzaiene draait met de bal, schiet en ... Rais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siamiadi geeft de bal voor. Mekni probeert naar een medespeler te passen. Ouertuni heeft problemen om de bal te vangen. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fathalli is nu in balbezit. Fathalli passt de bal met de wreef. Haddar speelt de bal door. Haj-Amal is nu in balbezit. Haj-Amal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kamelest29@yahoo.com - Ralwee 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamelest29@yahoo.com 53%, Ralwee 47%.
kamelest29@yahoo.com - Ralwee 0:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Zitouni de bal onder controle te krijgen. Benzarti geeft een lange en hoge pass. Siamiadi heeft problemen om de bal te vangen. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kamelest29@yahoo.com - Ralwee 1:1

62e minuut.
Santos rent richting de bal. Aby-Hana verovert de bal door een tackle van achteren. Aby-Hana passt de bal met de wreef. Slama is nu in balbezit. Slama haalt uit met een fantastische trap. Rais bokst de bal weg.

68e minuut.
Swayeh is nu in balbezit. Guezmir rent richting de bal. Slama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Slama krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Aby-Hana probeert naar een medespeler te passen. Haddar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddar probeert naar een medespeler te passen. Haj-Amal is nu in balbezit. Haj-Amal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamelest29@yahoo.com 49%, Ralwee 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kamelest29@yahoo.com - Ralwee 1:1