Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLAITEON Oildale
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Chouchane met een sublieme pass. Daar is Tabut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falatah begaat een overtreding. Tabut raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tabut kan niet meer verder spelen. Hisham komt het veld opgelopen. Yahya wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Falatah de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Falatah rent richting de bal. Hisham is nu in balbezit. Husni is nu in balbezit. Husni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLAITEON - Oildale 1:0

11e minuut.
Yahya passt de bal zonder na te denken. Keren rent richting de bal. Keren geeft een hoge lob. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ya`qub met de inworp. Falatah rent richting de bal. Majid maakt een afschuwelijke overtreding. Majid krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Yahya kopt de bal weg. Klungelig pakt Falatah de bal. Husni met een sublieme pass. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yahya geeft de bal voor. Falatah heeft problemen om de bal te vangen. Falatah speelt de bal door. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Falatah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yahya. Yahya krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah speelt de bal door. Nadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah verovert de bal door een tackle van achteren. Falatah haalt uit met een fantastische trap. El-Koraad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Yahya heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi met een sublieme pass. Falatah rent richting de bal. Falatah haalt uit met een fantastische trap. El-Koraad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLAITEON 44%, Oildale 56%.
FCLAITEON - Oildale 1:0

49e minuut.
Yahya kopt de bal weg. Hisham rent richting de bal. Hisham passt de bal met de wreef. Husni is nu in balbezit. Husni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tabet geeft de bal voor. Ya`qub is nu in balbezit. Ya`qub geeft een hoge lob. Sellimi rent richting de bal. Sellimi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fathi rent richting de bal. Usmi verovert de bal door een tackle van achteren. Usmi geeft een lange en hoge pass. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLAITEON 57%, Oildale 43%.
FCLAITEON - Oildale 1:0