Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astronauts Sihar Halib
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 12.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Al-Malik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Fattah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nadir is nu in balbezit. Hammadou onderschept slim de pass. Hammadou probeert naar een medespeler te passen. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Al-Malik probeert de bal aan de voet te houden. Amjad is nu in balbezit. Dhif legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amjad raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Abu Firuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Nadir rent richting de bal. Chedli onderschept slim de pass. Mahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli onderschept slim de pass. Chedli geeft een hoge lob. Yusri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Astronauts - Sihar Halib 1:0

36e minuut.
Usmi speelt de bal door. Abd-al-Malik is nu in balbezit. El Shazly schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Shazly krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nadir geeft een hoge lob. Inworp. Hammadou met een snelle inworp. Chedli rent richting de bal. Chedli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astronauts 55%, Sihar Halib 45%.
Astronauts - Sihar Halib 1:0

50e minuut.
Al-Malik speelt de bal door. Hammadou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahir. Mahir krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Abd-al-Malik probeert naar een medespeler te passen. Mahir heeft problemen om de bal te vangen. El Shazly probeert naar een medespeler te passen. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Mazin rent richting de bal. El Shazly is nu in balbezit. El Shazly passt de bal met de wreef. Amjad is nu in balbezit. Amjad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert El Shazly de bal onder controle te krijgen. Mazin rent richting de bal. Mazin probeert naar een medespeler te passen. Amjad is nu in balbezit. Amjad haalt uit met een fantastische trap. Abu Firuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hatim rent richting de bal. Hatim geeft een hoge lob. Amjad rent richting de bal. Amjad draait met de bal, schiet en ... Abu Firuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astronauts - Sihar Halib 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astronauts 39%, Sihar Halib 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astronauts - Sihar Halib 1:1