Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Nimr Oildale
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Ya`qub met een snelle inworp. Sellimi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kubane de bal. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Oildale 0:1

11e minuut.
Debelle geeft een hoge lob. Falatah rent richting de bal. Fakhr-al-din verovert de bal door een tackle van achteren. Fadi is nu in balbezit. Fadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latif Nimr - Oildale 1:1

16e minuut.
Usmi geeft een lange en hoge pass. Eudeline kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Khallali de bal onder controle te krijgen. Falatah is nu in balbezit. Falatah schiet op doel. Qusay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Fadi speelt de bal door. Fakhr-al-din heeft problemen om de bal te vangen. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Abd-al-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Allah geeft een lange en hoge pass. Abu-Abdel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fakhr-al-din krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Hikmat de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ya`qub is nu in balbezit. Eudeline rent richting de bal. Eudeline met een sublieme pass. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Oildale 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 46%, Oildale 54%.
Latif Nimr - Oildale 2:1

53e minuut.
Lounes kopt de bal weg. Daar is Ya`qub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadi rent richting de bal. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Rashad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sellimi met een snelle inworp. Khallali is nu in balbezit. Khallali haalt uit met een fantastische trap. Qusay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Falatah passt de bal met de wreef. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali speelt de bal door. Falatah rent richting de bal. Falatah haalt uit met een fantastische trap. Qusay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Debelle geeft een hoge lob. Abd-al-Allah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nafarzani. Nafarzani krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Fadi rent richting de bal. Fadi probeert naar een medespeler te passen. Falatah rent richting de bal. Fakhr-al-din onderschept slim de pass. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 55%, Oildale 45%.
Latif Nimr - Oildale 2:1