Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL hIlal11 FCLAITEON
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Thabet rent richting de bal. Thabet geeft een lange en hoge pass. Musa rent richting de bal. Musa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Abd-al-Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Karim passt de bal zonder na te denken. Nadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal onderschept slim de pass. Qasem Ibn-Faisal schiet op doel. El-Koraad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AL hIlal11 - FCLAITEON 1:0

10e minuut.
Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Yahya begaat een overtreding. Yahya krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tabut heeft problemen om de bal te vangen. Thabet onderschept slim de pass. Thabet passt de bal in één keer door. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL hIlal11 38%, FCLAITEON 62%.
AL hIlal11 - FCLAITEON 1:0

50e minuut.
Zaid met de inworp. Keren met een sublieme pass. Husni met een sublieme pass. Tabut rent richting de bal. Tabut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Shaariff de bal. Shaariff met een sublieme pass. Inworp. Tabet met een snelle inworp. Al-Makajid geeft een hoge lob. Rushdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AL hIlal11 - FCLAITEON 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL hIlal11 56%, FCLAITEON 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL hIlal11 - FCLAITEON 1:1