Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Nimr Astronauts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Hadi is nu in balbezit. Chedli verovert de bal door een tackle van achteren. Chedli probeert naar een medespeler te passen. Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ibn-Seif met de inworp. Daar is Hammadou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammadou passt de bal in één keer door. Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rashad probeert de bal aan de voet te houden. Debelle probeert naar een medespeler te passen. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... Majdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Astronauts 1:0

27e minuut.
Al-Dobieri rent richting de bal. Rashad is nu in balbezit. Al-Dobieri verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dobieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latif Nimr - Astronauts 1:1

35e minuut.
Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline verovert de bal door een tackle van achteren. Eudeline speelt de bal door. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... Abu Firuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Fadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi speelt de bal door. Lounes is nu in balbezit. Lounes draait met de bal, schiet en ... Majdi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Astronauts 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 47%, Astronauts 53%.
Latif Nimr - Astronauts 2:1

52e minuut.
Hisein geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Allah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi draait met de bal, schiet en ... Abu Firuz bokst de bal weg. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Astronauts 3:1

60e minuut.
Rafiq passt de bal met de wreef. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli probeert naar een medespeler te passen. Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Usmi onderschept slim de pass. Chedli met een sublieme pass. Al-Dobieri heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dobieri draait met de bal, schiet en ... Qusay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Chedli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Dobieri rent richting de bal. Debelle is nu in balbezit. Al-Dobieri verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dobieri schiet op doel. Paal! Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. Qusay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Astronauts 3:2

89e minuut.
Majdi geeft een lange en hoge pass. Ibn-Seif kopt de bal weg. Chedli heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. Qusay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 55%, Astronauts 45%.
Latif Nimr - Astronauts 3:2