Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oildale Sihar Halib
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.4
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Abd-al-Malik probeert naar een medespeler te passen. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falatah. Amjad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amjad kan niet meer verder spelen. Benarouche komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Adjoulnaja passt de bal met de wreef. Mahir rent richting de bal. Falatah begaat een overtreding. Falatah krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Samir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ra`uf met een sublieme pass. Adjoulnaja heeft problemen om de bal te vangen. Hamdan rent richting de bal. Hamdan haalt uit met een fantastische trap. Ra`uf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oildale - Sihar Halib 1:0

16e minuut.
Abd-al-Malik passt de bal in één keer door. Falatah rent richting de bal. Mazin verovert de bal door een tackle van achteren. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oildale - Sihar Halib 1:1

18e minuut.
Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazin is nu in balbezit. Adjoulnaja is nu in balbezit. Mazin is nu in balbezit. Mazin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oildale - Sihar Halib 1:2

25e minuut.
Falatah geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mazin de bal. Mazin passt de bal in één keer door. Daar is Benarouche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benarouche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oildale - Sihar Halib 1:3

30e minuut.
Nafarzani geeft een hoge lob. Usmi is nu in balbezit. Usmi probeert naar een medespeler te passen. Falatah rent richting de bal. Falatah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Neagone geeft de bal voor. Inworp. Usmi met de inworp. Hamdan is nu in balbezit. Hamdan schiet op doel. Ra`uf bokst de bal weg.

40e minuut.
Abd-al-Malik kopt de bal weg. Adjoulnaja rent richting de bal. Hatim verovert de bal door een tackle van achteren. Mazin rent richting de bal. Mazin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oildale 58%, Sihar Halib 42%.
Oildale - Sihar Halib 1:3

47e minuut.
Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usmi. Neagone raakt geblesseerd tijdens het duel. Neagone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chouchane heeft problemen om de bal te vangen. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oildale - Sihar Halib 1:4

88e minuut.
Abu-Abdel met een harde bal richting middenveld. Hamdan rent richting de bal. Hamdan passt de bal in één keer door. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah draait met de bal, schiet en ... Ra`uf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oildale 52%, Sihar Halib 48%.
Oildale - Sihar Halib 1:4