Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sihar Halib Oildale
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Nadir heeft problemen om de bal te vangen. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahir verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Sellimi met de inworp. Mahir is nu in balbezit. Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nadir kopt de bal weg. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan passt de bal met de wreef. Falatah rent richting de bal. Falatah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan geeft een lange en hoge pass. Sellimi kopt de bal weg. Falatah is nu in balbezit. Falatah draait met de bal, schiet en ... Ra`uf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Amjad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benarouche komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Halib 69%, Oildale 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sihar Halib - Oildale 0:0

50e minuut.
Ya`qub is nu in balbezit. Benarouche verovert de bal door een tackle van achteren. Benarouche probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nafarzani met een sublieme pass. Klungelig pakt Falatah de bal. Abd-al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah onderschept slim de pass. Falatah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mahir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. As`ad komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Adjoulnaja speelt de bal door. As`ad bereikt de bal nog maar net als eerste. As`ad probeert naar een medespeler te passen. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Halib 40%, Oildale 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sihar Halib - Oildale 0:0