Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLAITEON Zanh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rafiq verovert de bal door een tackle van achteren. Rafiq geeft een hoge lob. Maliba rent richting de bal. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ejukezi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chedli met een snelle inworp. Amjad is nu in balbezit. Amjad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tabut rent richting de bal. Tabut passt de bal in één keer door. Ya`qub rent richting de bal. Tabut onderschept slim de pass. Tabut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Doeltrap. Nadim trapt de bal weg van het doel. Wajih heeft problemen om de bal te vangen. Amjad is nu in balbezit. Amjad draait met de bal, schiet en ... El-Koraad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wajih passt de bal met de wreef. Tabet is nu in balbezit. Tabet geeft een lange en hoge pass. Husni rent richting de bal. Husni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLAITEON - Zanh 1:0

25e minuut.
Fellatah verovert de bal door een tackle van achteren. Fellatah probeert naar een medespeler te passen. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba is nu in balbezit. Maliba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Tabut de bal. Amjad is nu in balbezit. Keren maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Keren naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Sabri probeert naar een medespeler te passen. Amjad rent richting de bal. Amjad draait met de bal, schiet en ... Ejukezi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLAITEON - Zanh 1:1

34e minuut.
Sarwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarwat probeert naar een medespeler te passen. Omar rent richting de bal. Tabut onderschept slim de pass. Tabut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLAITEON - Zanh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLAITEON 54%, Zanh 46%.
FCLAITEON - Zanh 2:1

77e minuut.
Fathi onderschept slim de pass. Fathi probeert naar een medespeler te passen. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLAITEON - Zanh 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLAITEON 50%, Zanh 50%.
FCLAITEON - Zanh 3:1