Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zanh FCLAITEON
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Chedli passt de bal zonder na te denken. Amjad rent richting de bal. Amjad passt de bal zonder na te denken. Maliba is nu in balbezit. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zanh - FCLAITEON 1:0

32e minuut.
Fathi rent richting de bal. Fathi geeft de bal voor. Daar is Husni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zanh - FCLAITEON 1:1

39e minuut.
Fellatah rent richting de bal. Fellatah geeft de bal voor. Zaid kan de bal niet met de borst controleren. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Amjad de bal. Amjad passt de bal in één keer door. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nadim de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zanh 51%, FCLAITEON 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zanh - FCLAITEON 1:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Makajid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabut speelt de bal door. Husni is nu in balbezit. Husni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zanh - FCLAITEON 1:2

71e minuut.
Wajih probeert naar een medespeler te passen. Maliba heeft problemen om de bal te vangen. Zaid maakt een afschuwelijke overtreding. Zaid krijgt een gele kaart. Maliba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omar met een snel genomen vrije trap. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rafiq verovert de bal door een tackle van achteren. Rafiq passt de bal in één keer door. Fellatah probeert naar een medespeler te passen. Amjad rent richting de bal. Amjad schiet op doel. El-Koraad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zanh 48%, FCLAITEON 52%.
Zanh - FCLAITEON 1:2