Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Nimr JKH
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Benhaim speelt de bal door. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Harith rent richting de bal. Abd-al-Fattah rent richting de bal. Abd-al-Fattah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - JKH 0:1

8e minuut.
Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith geeft een hoge lob. Abd-al-Fattah heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Fattah schiet op doel. Qusay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Zaki met een snelle inworp. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim geeft de bal voor. Boughanmi rent richting de bal. Boughanmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rashad geeft een hoge lob. Inworp. Benhaim met de inworp. Harith rent richting de bal. Harith geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Abd-al-Razzaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Razzaq probeert naar een medespeler te passen. Zaki rent richting de bal. Harith rent richting de bal. Harith haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sharif is nu in balbezit. Sharif geeft een lange en hoge pass. Rashad rent richting de bal. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Eudeline geeft een hoge lob. Dradeni met een sublieme pass. Daar is Zaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadi rent richting de bal. Fadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Hadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hadi speelt de bal door. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... Mhadmi bokst de bal weg.

35e minuut.
Abd-al-Razzaq geeft de bal voor. Sharif probeert de bal aan de voet te houden. Sharif probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Allah is nu in balbezit. Abd-al-Allah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latif Nimr - JKH 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 72%, JKH 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Nimr - JKH 1:1

54e minuut.
Abd-al-Razzaq rent richting de bal. Harith onderschept slim de pass. Abd-al-Razzaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith verovert de bal door een tackle van achteren. Harith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

63e minuut.
Zaki kopt de bal weg. Harith heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith rent richting de bal. Harith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Benhaim geeft een hoge lob. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eudeline met de inworp. Fadi probeert de bal met de borst te controleren. Zaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fadi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Kubane met de inworp. Daar is Hadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harith rent richting de bal. Harith geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 67%, JKH 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Nimr - JKH 1:1