Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Nimr Zanh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 22.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi is nu in balbezit. Omar begaat een overtreding. Omar krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Fadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadi met een snel genomen vrije trap. Eudeline kan de bal niet met de borst controleren. Eudeline speelt de bal door. Fakhr-al-din probeert de bal met de borst te controleren. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. Dawud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Omar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Allah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fadi rent richting de bal. Fadi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Fadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sad Hujayrah komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Sarwat geeft een hoge lob. Mechuragui rent richting de bal. Amjad is nu in balbezit. Amjad haalt uit met een fantastische trap. Qusay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Zanh 0:1

24e minuut.
Eudeline geeft een hoge lob. Hadi is nu in balbezit. Sabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lounes speelt de bal door. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wajih. Wajih krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fellatah met de inworp. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Zanh 0:2

43e minuut.
Wajih met een sublieme pass. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui rent richting de bal. Amjad is nu in balbezit. Amjad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Debelle met een harde bal richting middenveld. Sad Hujayrah kopt de bal weg. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 38%, Zanh 62%.
Latif Nimr - Zanh 0:2

46e minuut.
Fakhr-al-din speelt de bal door. Lounes is nu in balbezit. Lounes geeft een hoge lob. Daar is Mechuragui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechuragui schiet op doel. Qusay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chedli zal de hoekschop nemen. Mechuragui krijgt zijn hoofd ertegen. Qusay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Zanh 0:3

55e minuut.
Sabri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Abd-al-Allah de bal onder controle te krijgen. Kubane onderschept slim de pass. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Amjad passt de bal zonder na te denken. Daar is Mechuragui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lounes. Lounes krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Amjad probeert de bal met de borst te controleren. Amjad speelt de bal door. Abd-al-Allah rent richting de bal. Sabri onderschept slim de pass. Sabri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 62%, Zanh 38%.
Latif Nimr - Zanh 0:3