Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zanh AL hIlal11
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Qasem Ibn-Faisal speelt de bal door. Daar is Sabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musa krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rubeen geeft de bal voor. Wajih kopt de bal weg. Klungelig pakt Shaariff de bal. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui draait met de bal, schiet en ... Rushdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Keren rent richting de bal. Keren probeert naar een medespeler te passen. Omar is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal schiet op doel. Dawud bokst de bal weg.

42e minuut.
Sabri met een sublieme pass. Amjad heeft problemen om de bal te vangen. Abdel is nu in balbezit. Mechuragui is nu in balbezit. Mechuragui haalt uit met een fantastische trap. Rushdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mechuragui rent richting de bal. Thabet onderschept slim de pass. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zanh 43%, AL hIlal11 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zanh - AL hIlal11 0:0

60e minuut.
Thabet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qasem Ibn-Faisal de bal. Qasem Ibn-Faisal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap. Dawud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zanh - AL hIlal11 0:1

67e minuut.
Abdel met een sublieme pass. Ya`qub is nu in balbezit. Thabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thabet krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Rubeen rent richting de bal. Mechuragui onderschept slim de pass. Amjad rent richting de bal. Mechuragui rent richting de bal. Mechuragui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Abdel heeft problemen om de bal te vangen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet passt de bal zonder na te denken. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Abdel rent richting de bal. Abdel passt de bal zonder na te denken. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad onderschept slim de pass. Amjad haalt uit met een fantastische trap. Rushdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mechuragui is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zanh 67%, AL hIlal11 33%.
Zanh - AL hIlal11 0:1