Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Nimr Sihar Halib
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mahir rent richting de bal. Hadi is nu in balbezit. Mahir verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah onderschept slim de pass. Sad Hujayrah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kubane rent richting de bal. Mazin is nu in balbezit. Kubane begaat een overtreding. Kubane krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Fakhr-al-din passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Allah is nu in balbezit. Nadir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadir krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadi probeert naar een medespeler te passen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq passt de bal zonder na te denken. Mazin met een sublieme pass. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nadir is nu in balbezit. Nadir geeft een lange en hoge pass. Mahmud probeert naar een medespeler te passen. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Eudeline de bal. Abd-al-Malik speelt de bal door. Daar is Amjad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amjad schiet op doel. Rashad probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Nimr - Sihar Halib 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 60%, Sihar Halib 40%.
Latif Nimr - Sihar Halib 0:1

52e minuut.
Rashad geeft de bal voor. Inworp. Mahmud met de inworp. Mazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rafiq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline geeft een hoge lob. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latif Nimr - Sihar Halib 1:1

66e minuut.
Sad Hujayrah heeft problemen om de bal te vangen. Sad Hujayrah met een sublieme pass. Daar is Abd-al-Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Abd-al-Malik geeft de bal voor. Inworp. Abd-al-Allah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahir. Mahir krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Abd-al-Malik de bal. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din passt de bal in één keer door. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Nimr 38%, Sihar Halib 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Nimr - Sihar Halib 1:1