Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKH FCLAITEON
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Husni is nu in balbezit. Husni schiet op doel. Debelle kopt de bal weg. Tabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabut haalt uit met een fantastische trap. Mhadmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith met een sublieme pass. Abd-al-Fattah rent richting de bal. Abd-al-Fattah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki verovert de bal door een tackle van achteren. Zaki passt de bal in één keer door. Harith heeft problemen om de bal te vangen. Harith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKH - FCLAITEON 1:0

13e minuut.
Sharif probeert naar een medespeler te passen. Majid met een sublieme pass. Klungelig pakt Husni de bal. Tabut rent richting de bal. Tabut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi passt de bal zonder na te denken. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dradeni de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKH - FCLAITEON 1:1

19e minuut.
Keren is nu in balbezit. Tabut is nu in balbezit. Tabut met een sublieme pass. Husni rent richting de bal. Husni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKH - FCLAITEON 1:2

20e minuut.
Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim passt de bal met de wreef. Harith rent richting de bal. Harith haalt uit met een fantastische trap. Ejukezi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Harith haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Fattah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaid kopt de bal weg. Harith is nu in balbezit. Harith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKH - FCLAITEON 2:2

43e minuut.
Fathi kopt de bal weg. Debelle is nu in balbezit. Husni verovert de bal door een tackle van achteren. Husni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKH 52%, FCLAITEON 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKH - FCLAITEON 2:2

46e minuut.
Inworp. Hanzali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boughanmi probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abd-al-Fattah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zaki onderschept slim de pass. Zaki probeert naar een medespeler te passen. Benhaim probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abd-al-Fattah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tabut probeert naar een medespeler te passen. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dradeni. Husni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abd-al-Fattah schiet op doel. El-Koraad met een sublieme pass. Harith kopt de bal weg. Hanzali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Boughanmi probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abd-al-Fattah passt de bal in één keer door. Harith is nu in balbezit. Harith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sharif heeft problemen om de bal te vangen. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sharif krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Benhaim de bal. Benhaim met een sublieme pass. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith rent richting de bal. Harith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tabut passt de bal in één keer door. Fathi probeert naar een medespeler te passen. Debelle is nu in balbezit. Husni verovert de bal door een tackle van achteren. Husni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKH 37%, FCLAITEON 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKH - FCLAITEON 2:2