Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLAITEON JKH
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Hanzali speelt de bal door. Harith is nu in balbezit. Harith passt de bal met de wreef. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLAITEON - JKH 0:1

4e minuut.
Tabut passt de bal zonder na te denken. Husni rent richting de bal. Husni passt de bal zonder na te denken. Tabut rent richting de bal. Tabut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLAITEON - JKH 1:1

6e minuut.
Benhaim rent richting de bal. Keren is nu in balbezit. Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim geeft de bal voor. Abd-al-Fattah krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zaid is nu in balbezit. Benhaim onderschept slim de pass. Benhaim geeft een lange en hoge pass. Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLAITEON - JKH 1:2

17e minuut.
Daar is Tabut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi passt de bal met de wreef. Husni heeft problemen om de bal te vangen. Husni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLAITEON - JKH 2:2

22e minuut.
Majid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al-Makajid komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Fathi passt de bal in één keer door. Tabut rent richting de bal. Zaki maakt een afschuwelijke overtreding. Zaki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLAITEON 53%, JKH 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCLAITEON - JKH 2:2

50e minuut.
Harith is nu in balbezit. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Abd-al-Fattah haalt uit met een fantastische trap. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Fattah rent richting de bal. Abd-al-Fattah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLAITEON - JKH 2:3

66e minuut.
Tabet speelt de bal door. Hanzali met een sublieme pass. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah draait met de bal, schiet en ... El-Koraad probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zaki is nu in balbezit. Tabut onderschept slim de pass. Tabut probeert naar een medespeler te passen. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni schiet op doel. Mhadmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Al-Makajid speelt de bal door. Tabut speelt de bal door. Debelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni verovert de bal door een tackle van achteren. Husni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLAITEON - JKH 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLAITEON 48%, JKH 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCLAITEON - JKH 3:3