Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FoRzA_rOmA Saudi Sheyk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mas`ud verovert de bal door een tackle van achteren. Mas`ud geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Wahab heeft problemen om de bal te vangen. Tebet rent richting de bal. Tebet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - Saudi Sheyk 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Sabri de bal. Inworp. Sabri met een snelle inworp. Daar is Riafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riafa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas`ud rent richting de bal. Benabderrazik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benabderrazik krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza verovert de bal door een tackle van achteren. Abd al-Haqq met een sublieme pass. Farid is nu in balbezit. Farid geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Al-Tizieriani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abdullah kopt de bal weg. Sabri is nu in balbezit. Abd-al-Wahab onderschept slim de pass. Abd-al-Wahab geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FoRzA_rOmA - Saudi Sheyk 1:1

26e minuut.
Mas`ud kopt de bal weg. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik passt de bal in één keer door. Tebet rent richting de bal. Tebet haalt uit met een fantastische trap. Debelle bokst de bal weg.

30e minuut.
Debelle met een harde bal richting middenveld. Benmbarek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benabderrazik. Benabderrazik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Yazdanyar rent richting de bal. Manal onderschept slim de pass. Manal probeert naar een medespeler te passen. Figlis is nu in balbezit. Figlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - Saudi Sheyk 1:2

36e minuut.
Manal verovert de bal door een tackle van achteren. Manal speelt de bal door. Hamza rent richting de bal. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Figlis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - Saudi Sheyk 1:3

41e minuut.
Yazdanyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdanyar passt de bal in één keer door. Nadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet onderschept slim de pass. Tebet haalt uit met een fantastische trap. Debelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek geeft een hoge lob. Nadir probeert de bal aan de voet te houden. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FoRzA_rOmA 57%, Saudi Sheyk 43%.
FoRzA_rOmA - Saudi Sheyk 1:3

79e minuut.
Abdullah geeft een lange en hoge pass. Badra rent richting de bal. Badra speelt de bal door. Al-Tizieriani is nu in balbezit. Al-Tizieriani geeft een hoge lob. Abd al-Haqq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Figlis is nu in balbezit. Figlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - Saudi Sheyk 1:4

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Wahab met een snelle inworp. Ayman met een sublieme pass. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Figlis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FoRzA_rOmA 51%, Saudi Sheyk 49%.
FoRzA_rOmA - Saudi Sheyk 1:4