Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFKF Kajrat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Khoury rent richting de bal. Diya onderschept slim de pass. Diya passt de bal in één keer door. Khayrat rent richting de bal. Khayrat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ejukezi heeft problemen om de bal te vangen. Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri probeert naar een medespeler te passen. Kassem rent richting de bal. Kassem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Khayri is nu in balbezit. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif is nu in balbezit. Khayrat verovert de bal door een tackle van achteren. Khayrat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFKF - Kajrat 0:1

25e minuut.
Kassem onderschept slim de pass. Abd-al-Fattah onderschept slim de pass. Alami verovert de bal door een tackle van achteren. Alami draait met de bal, schiet en ... Malle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HFKF - Kajrat 1:1

37e minuut.
Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi onderschept slim de pass. Ejukezi probeert naar een medespeler te passen. Kassem is nu in balbezit. Kassem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Salman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ejukezi is nu in balbezit. Ejukezi passt de bal in één keer door. Kassem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abd-al-Fattah verovert de bal door een tackle van achteren. Suri rent richting de bal. Suri met een sublieme pass. Khayrat heeft problemen om de bal te vangen. Khayrat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFKF 52%, Kajrat 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HFKF - Kajrat 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFKF 40%, Kajrat 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HFKF - Kajrat 1:1