Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moh459 FoRzA_rOmA
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Trazanieri de bal. Mas`ud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas`ud passt de bal zonder na te denken. Yazdanyar rent richting de bal. Yazdanyar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bakr passt de bal met de wreef. Trazanieri rent richting de bal. Mas`ud maakt een afschuwelijke overtreding. Mas`ud krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Dawud geeft de bal voor. Inworp. Bakr met de inworp. Riafa is nu in balbezit. Riafa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moh459 - FoRzA_rOmA 0:1

25e minuut.
Riafa rent richting de bal. Riafa met een sublieme pass. Abdullah is nu in balbezit. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kassem geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bakr met een snelle inworp. Riafa rent richting de bal. Riafa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fakhri trapt de bal weg. Mas`ud kopt de bal weg. Daar is Mechuragui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moh459 - FoRzA_rOmA 0:2

37e minuut.
Tebet heeft problemen om de bal te vangen. Al-Tizieriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet onderschept slim de pass. Riafa is nu in balbezit. Riafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdanyar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benabderrazik. Yazdanyar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yazdanyar kan niet meer verder spelen. Nefci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moh459 60%, FoRzA_rOmA 40%.
moh459 - FoRzA_rOmA 0:2

47e minuut.
Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek passt de bal met de wreef. Riafa rent richting de bal. Riafa draait met de bal, schiet en ... Fakhri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moh459 - FoRzA_rOmA 0:3

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khalifa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dawud speelt de bal door. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nefci passt de bal met de wreef. Riafa is nu in balbezit. Riafa probeert naar een medespeler te passen. Tebet rent richting de bal. Tebet draait met de bal, schiet en ... Fakhri bokst de bal weg. Kassem is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi geeft een lange en hoge pass. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakr verovert de bal door een tackle van achteren. Bakr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Benmbarek met de inworp. Riafa kan de bal niet met de borst controleren. Riafa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kassem de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
moh459 - FoRzA_rOmA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moh459 62%, FoRzA_rOmA 38%.
moh459 - FoRzA_rOmA 0:4