Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFKF moh459
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ejukezi speelt de bal door. Al-Tizieriani heeft problemen om de bal te vangen. Al-Tizieriani met een sublieme pass. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ... Zitoumi bokst de bal weg.

16e minuut.
Jinan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Tizieriani. Jinan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ejukezi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kassem is nu in balbezit. Kassem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFKF - moh459 1:0

29e minuut.
Elkhateeb passt de bal met de wreef. Daar is Dawud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawud speelt de bal door. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Khoury rent richting de bal. Trazanieri is nu in balbezit. Khoury maakt een afschuwelijke overtreding. Khoury krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Salman passt de bal met de wreef. Abd-al-Latif is nu in balbezit. Abd-al-Latif passt de bal zonder na te denken. Alami rent richting de bal. Alami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFKF 63%, moh459 37%.
HFKF - moh459 1:0

64e minuut.
Salman geeft een hoge lob. Alami probeert de bal aan de voet te houden. Ejukezi rent richting de bal. Al-Tizieriani rent richting de bal. Al-Tizieriani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFKF 52%, moh459 48%.
HFKF - moh459 1:0