Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alz3eem Kajrat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Khayrat rent richting de bal. Ramhe onderschept slim de pass. Ramhe speelt de bal door. Khayrat rent richting de bal. Khayrat draait met de bal, schiet en ... Omar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Asma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huayata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakir geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sadiq geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ramhe de bal onder controle te krijgen. Khayrat rent richting de bal. Khayrat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Al-Dosary de bal onder controle te krijgen. Omar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Suri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amr rent richting de bal. Suri begaat een overtreding. Suri krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe geeft een hoge lob. Shakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri rent richting de bal. Suri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Shakir rent richting de bal. Ya`qub speelt de bal door. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Majid geeft een lange en hoge pass. Ya`qub is nu in balbezit. Ya`qub passt de bal in één keer door. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Malle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alz3eem 47%, Kajrat 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alz3eem - Kajrat 0:0

51e minuut.
Ramhe geeft een hoge lob. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary geeft een hoge lob. Shakir rent richting de bal. Shakir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alz3eem - Kajrat 1:0

56e minuut.
Amr probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Talib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shakir bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib rent richting de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Malle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ramhe speelt de bal door. Khayri rent richting de bal. Khayri met een sublieme pass. El-Talib rent richting de bal. El-Talib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Khayri heeft problemen om de bal te vangen. Khayri met een sublieme pass. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri is nu in balbezit. Suri haalt uit met een fantastische trap. Paal! Al-Dosary heeft problemen om de bal te vangen. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri met een sublieme pass. Suri is nu in balbezit. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Shakir onderschept slim de pass. Shakir passt de bal met de wreef. El-Talib rent richting de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alz3eem 44%, Kajrat 56%.
alz3eem - Kajrat 1:0