Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saudi Sheyk Kajrat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Hafiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Atachi de bal. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayrat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Atachi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramhe met een snelle inworp. Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Hussain zijn tegenspeler op de grond. Hussain krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Farid is nu in balbezit. Farid geeft een lange en hoge pass. Abdelhamid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figlis is nu in balbezit. Figlis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badra de bal. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayrat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Manal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah probeert naar een medespeler te passen. Figlis is nu in balbezit. Figlis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Khayrat haalt uit met een fantastische trap. Nadir heeft problemen om de bal te vangen. Khayrat is nu in balbezit. Khayrat schiet op doel. Atachi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Badra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdelhamid met de inworp. Suri is nu in balbezit. Suri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ramhe is nu in balbezit. Ramhe passt de bal met de wreef. Khayrat rent richting de bal. Suri is nu in balbezit. Suri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saudi Sheyk - Kajrat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saudi Sheyk 59%, Kajrat 41%.
Saudi Sheyk - Kajrat 0:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Debelle trapt de bal weg. Klungelig pakt Benabderrazik de bal. Suri is nu in balbezit. Suri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Asma met een snelle inworp. Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Manal is nu in balbezit. Manal schiet op doel. Farid kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri rent richting de bal. Khayrat rent richting de bal. Khayrat draait met de bal, schiet en ... Debelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saudi Sheyk - Kajrat 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saudi Sheyk 63%, Kajrat 37%.
Saudi Sheyk - Kajrat 0:2