Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mse almareekh
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Faysal rent richting de bal. Jawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Jawdat speelt de bal door. Amir is nu in balbezit. Amir draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Jawdat is nu in balbezit. Jawdat speelt de bal door. Fahmy rent richting de bal. Amir onderschept slim de pass. Amir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Fahmy met een sublieme pass. Daar is Faysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amir onderschept slim de pass. Amir schiet op doel. Radwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mse - almareekh 1:0

32e minuut.
Suri geeft een hoge lob. Anwar rent richting de bal. Latfayak verovert de bal door een tackle van achteren. Latfayak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mse - almareekh 1:1

37e minuut.
Aby-Hana geeft een hoge lob. Hammadou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zerrouki. Zerrouki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 41%, almareekh 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mse - almareekh 1:1

72e minuut.
Aby-Hana probeert naar een medespeler te passen. Jawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawdat geeft de bal voor. Ghayth is nu in balbezit. Ghayth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husam met een snelle inworp. Klungelig pakt Sadiq de bal. Sadiq geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Zerrouki de bal onder controle te krijgen. Hammadou verovert de bal door een tackle van achteren. Hammadou passt de bal in één keer door. Amir is nu in balbezit. Amir schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 34%, almareekh 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mse - almareekh 1:1