Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMAD HAKKANI MSE fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Inworp. Dradeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nabilawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabilawi probeert naar een medespeler te passen. Wajih geeft een hoge lob. Mrani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ghandouri passt de bal met de wreef. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri passt de bal in één keer door. Nafti rent richting de bal. Nafti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IMAD HAKKANI - MSE fc 0:1

22e minuut.
El Khalifa geeft een hoge lob. Inworp. Fikri met de inworp. Bergdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergdich geeft de bal voor. Mrani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lamyaghri is nu in balbezit. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ... Mrani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
El Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. El Khalifa geeft een hoge lob. Nasiri kopt de bal weg. Nafti is nu in balbezit. Nafti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMAD HAKKANI 45%, MSE fc 55%.
IMAD HAKKANI - MSE fc 0:1

46e minuut.
Ben Slimane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamzawi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dradeni geeft een lange en hoge pass. El Khalifa is nu in balbezit. Bergdich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bergdich krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nasiri rent richting de bal. Nasiri passt de bal met de wreef. Hamzawi speelt de bal door. Nafti rent richting de bal. Nafti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hadioui met een harde bal richting middenveld. Tabet kopt de bal weg. Klungelig pakt Nafti de bal. Nasiri rent richting de bal. Nasiri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IMAD HAKKANI - MSE fc 0:2

86e minuut.
Bergdich geeft de bal voor. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rida begaat een overtreding. Nasiri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nasiri kan niet meer verder spelen. Hafidi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bergdich probeert de bal aan de voet te houden. Tabet rent richting de bal. Tabet passt de bal zonder na te denken. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMAD HAKKANI 44%, MSE fc 56%.
IMAD HAKKANI - MSE fc 0:2