Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Athletic Club IMAD HAKKANI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Nabilawi met een sublieme pass. Hadrioui rent richting de bal. Fahid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fahid krijgt een gele kaart. Hadrioui moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hadrioui kan niet meer verder spelen. Lamyaghri komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Fikri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manari met een snelle inworp. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghalib krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Athletic Club - IMAD HAKKANI 1:0

31e minuut.
Lamyaghri met een sublieme pass. Klungelig pakt Nabilawi de bal. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kadioui de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Askari zal de hoekschop nemen. Fahid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Athletic Club - IMAD HAKKANI 2:0

32e minuut.
Houta geeft een hoge lob. Askari kopt de bal weg. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari verovert de bal door een tackle van achteren. Askari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hadioui trapt de bal weg. Klungelig pakt Fahid de bal. Fahid speelt de bal door. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Manari rent richting de bal. Manari speelt de bal door. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Athletic Club - IMAD HAKKANI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Athletic Club 55%, IMAD HAKKANI 45%.
Racing Athletic Club - IMAD HAKKANI 3:0

47e minuut.
Daar is Bergdich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid geeft een lange en hoge pass. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Daar is Ettayeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghalib is nu in balbezit. Kadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib verovert de bal door een tackle van achteren. Ghalib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ettayeb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ben Slimane komt het veld opgelopen. Ben Slimane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wajih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Badra zijn tegenspeler op de grond. Badra krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Lamyaghri met een harde bal richting middenveld. Wajih kopt de bal weg. Daar is Wajih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabilawi rent richting de bal. Nabilawi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Athletic Club - IMAD HAKKANI 3:1

85e minuut.
Ghalib heeft problemen om de bal te vangen. Ghalib draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kadioui de bal onder controle te krijgen. Badra rent richting de bal. Badra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Athletic Club 40%, IMAD HAKKANI 60%.
Racing Athletic Club - IMAD HAKKANI 3:1