Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:51
  • Competitiewedstrijd: Botola D2.02
  • Stadion: Tata FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3593
Tata FC raihane
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Khayri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadam geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tabet passt de bal in één keer door. Yusufi rent richting de bal. Askari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Askari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Yusufi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khalifa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mkadam is nu in balbezit. Mkadam passt de bal met de wreef. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Habib-Allah speelt de bal door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet met een sublieme pass. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Khalifa de bal onder controle te krijgen. Bouhouni is nu in balbezit. Khalifa begaat een overtreding. Khalifa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Khalifa geeft een hoge lob. Inworp. Tabet met de inworp. Mkadam is nu in balbezit. Mkadam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tata FC 39%, raihane 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tata FC - raihane 0:0

51e minuut.
Fihraoui met een sublieme pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhouni begaat een overtreding. Bouhouni krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Elkhateeb verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadam rent richting de bal. Kamali rent richting de bal. Mkadam verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fihraoui speelt de bal door. Tabet is nu in balbezit. Tabet probeert naar een medespeler te passen. Mkadam is nu in balbezit. Mkadam haalt uit met een fantastische trap. Zerrouki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tata FC - raihane 1:0

74e minuut.
Khayri passt de bal met de wreef. Khalifa speelt de bal door. Fihraoui rent richting de bal. Fihraoui geeft een lange en hoge pass. Faraj springt en kopt de bal. Elkhateeb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Nizari de bal. Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib-Allah geeft een lange en hoge pass. Faraj rent richting de bal. Faraj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tata FC 56%, raihane 44%.
Tata FC - raihane 1:0