Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CODM CHaMKaRa fc keur
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Raifi passt de bal in één keer door. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah haalt uit met een fantastische trap. El-Akil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Houmssi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM CHaMKaRa - fc keur 1:0

8e minuut.
Daar is Nizari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raifi met een sublieme pass. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zakri probeert naar een medespeler te passen. Mazini met een sublieme pass. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM CHaMKaRa - fc keur 2:0

19e minuut.
Mangali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raifi geeft een lange en hoge pass. Daar is Rafiqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah schiet op doel. Houmssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zakroum met de inworp. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani speelt de bal door. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah haalt uit met een fantastische trap. Houmssi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CODM CHaMKaRa 45%, fc keur 55%.
CODM CHaMKaRa - fc keur 2:0

60e minuut.
Houmssi met een harde bal richting middenveld. Jalmasani kopt de bal weg. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CODM CHaMKaRa - fc keur 3:0

66e minuut.
Nizari passt de bal zonder na te denken. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi speelt de bal door. Daar is Imanber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imanber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari onderschept slim de pass. Nizari probeert naar een medespeler te passen. Imanber rent richting de bal. Imanber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zakri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangali met een snelle inworp. Daar is Raifi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raifi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CODM CHaMKaRa 49%, fc keur 51%.
CODM CHaMKaRa - fc keur 3:0