Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAR CaSaBLaNCA Mabina
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chouchane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Omari de bal. Fouhami rent richting de bal. Fouhami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - Mabina 1:0

12e minuut.
Daar is Tabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fouhami rent richting de bal. Qasemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Qasemi krijgt een gele kaart. Fouhami raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - Mabina 2:0

27e minuut.
Isami raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hajiwi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Rida verovert de bal door een tackle van achteren. Rida geeft een hoge lob. Inworp. Hamidaoui met een snelle inworp. Sabir met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR CaSaBLaNCA 59%, Mabina 41%.
FAR CaSaBLaNCA - Mabina 2:0

46e minuut.
Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane speelt de bal door. Omari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fouhami is nu in balbezit. Fouhami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nasri rent richting de bal. Nasri probeert naar een medespeler te passen. Hashimi rent richting de bal. Hashimi schiet op doel. Bargdich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - Mabina 2:1

59e minuut.
Klungelig pakt Qasemi de bal. Omari rent richting de bal. Omari probeert naar een medespeler te passen. Fouhami rent richting de bal. Fouhami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chouchane rent richting de bal. Chouchane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khatoui de bal. Fouhami rent richting de bal. Fouhami schiet op doel. Rahmani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Omari heeft problemen om de bal te vangen. Omari haalt uit met een fantastische trap. Chouchane met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tabet de bal onder controle te krijgen. Fouhami rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - Mabina 3:1

72e minuut.
Sabir speelt de bal door. Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf speelt de bal door. Qasemi is nu in balbezit. Qasemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Zaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabir rent richting de bal. Sabir passt de bal met de wreef. Hashimi rent richting de bal. Hashimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - Mabina 3:2

77e minuut.
Draiyf rent richting de bal. Hashimi maakt een afschuwelijke overtreding. Draiyf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rida zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fouhami rent richting de bal. Fouhami haalt uit met een fantastische trap. Rahmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR CaSaBLaNCA 48%, Mabina 52%.
FAR CaSaBLaNCA - Mabina 3:2