Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:49
  • Competitiewedstrijd: Amateur.01
  • Stadion: WUU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3066
WUU club Ben allouch
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jabiri is nu in balbezit. Osmani onderschept slim de pass. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jomaoui is nu in balbezit. Ghassan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghassan geeft de bal voor. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ghassan is nu in balbezit. Jomaoui onderschept slim de pass. Barakat rent richting de bal. Barakat haalt uit met een fantastische trap. Bakri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WUU - club Ben allouch 0:1

23e minuut.
Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakat onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macharaoui. Barakat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadimi met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
El-Jarmouni geeft een hoge lob. El Arabi is nu in balbezit. Ghalib tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghalib krijgt een gele kaart. El Arabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Majdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Majdi verovert de bal door een tackle van achteren. Nadimi met een sublieme pass. Jabiri rent richting de bal. Ait Lahcen onderschept slim de pass. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WUU 47%, club Ben allouch 53%.
WUU - club Ben allouch 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Ghassan de bal. Ghassan geeft een hoge lob. Atocha is nu in balbezit. Ait Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WUU - club Ben allouch 1:1

61e minuut.
Barakat rent richting de bal. Ghassan verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Barakat rent richting de bal. Barakat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WUU - club Ben allouch 1:2

67e minuut.
Macharaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Macharaoui geeft de bal voor. Mazini rent richting de bal. Ait Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WUU - club Ben allouch 2:2

74e minuut.
Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui geeft een lange en hoge pass. Ghalib rent richting de bal. Ghalib geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sabri met een sublieme pass. Inworp. Zitouni met de inworp. Klungelig pakt Ghassan de bal. Ghassan geeft de bal voor. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WUU 55%, club Ben allouch 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WUU - club Ben allouch 2:2