Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:52
  • Competitiewedstrijd: Amateur.09 [del]
  • Stadion: bnj Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
bnj Al CaSaBLaNCA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
El-Soleimani verovert de bal door een tackle van achteren. El-Soleimani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benabderrazak met de inworp. Sarout geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Boumijel verovert de bal door een tackle van achteren. Boumijel geeft een hoge lob. Ghaouati speelt de bal door. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - Al CaSaBLaNCA 0:1

38e minuut.
Ghaouati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati speelt de bal door. Assaidi rent richting de bal. Ismaili onderschept slim de pass. Ismaili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - Al CaSaBLaNCA 0:2

41e minuut.
Assaidi is nu in balbezit. Assaidi passt de bal in één keer door. Sarout rent richting de bal. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bnj 45%, Al CaSaBLaNCA 55%.
bnj - Al CaSaBLaNCA 0:2

51e minuut.
Benabderrazak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghaouati met de inworp. Ghaouati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ismaili rent richting de bal. Ismaili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - Al CaSaBLaNCA 0:3

53e minuut.
Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati is nu in balbezit. Ismaili is nu in balbezit. Ghaouati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zayd geeft een hoge lob. Mrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boumijel zijn tegenspeler op de grond. Boumijel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Zayd probeert naar een medespeler te passen. Ghaouati rent richting de bal. Ghaouati passt de bal zonder na te denken. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bnj 49%, Al CaSaBLaNCA 51%.
bnj - Al CaSaBLaNCA 0:3