Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
youssefe Inter Ta99aBa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Hamdallah probeert naar een medespeler te passen. Hamadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sellimi. Sellimi krijgt een gele kaart. Hamadi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hamadi kan niet meer verder spelen. Ghaouati komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Rouissi de bal onder controle te krijgen. Ghaouati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rouissi. Rouissi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
El Bohoni kopt de bal weg. El-Talib met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazini de bal. Boughamni rent richting de bal. Boughamni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
youssefe - Inter Ta99aBa 0:1

21e minuut.
Rouissi met een sublieme pass. Haddadi is nu in balbezit. Haddadi passt de bal zonder na te denken. El Bohoni rent richting de bal. El Bohoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
youssefe - Inter Ta99aBa 1:1

23e minuut.
Mrani probeert de bal met de borst te controleren. Mrani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert El Bohoni de bal onder controle te krijgen. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
youssefe - Inter Ta99aBa 1:2

43e minuut.
Maliki passt de bal met de wreef. Noussair rent richting de bal. El Bouhouni maakt een afschuwelijke overtreding. El Bouhouni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youssefe 67%, Inter Ta99aBa 33%.
youssefe - Inter Ta99aBa 1:2

61e minuut.
Mustafawi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haddadi met een snelle inworp. El Bohoni controleert de bal met de borst. El Bohoni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Farahi geeft de bal voor. Daar is Ghaouati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati verovert de bal door een tackle van achteren. Ghaouati schiet op doel. Drafat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi geeft een hoge lob. Mazini is nu in balbezit. Mazini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youssefe 51%, Inter Ta99aBa 49%.
youssefe - Inter Ta99aBa 1:2