Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ta99aBa youssefe
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hamadi rent richting de bal. Maliki onderschept slim de pass. Haji is nu in balbezit. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji passt de bal zonder na te denken. Hamadi rent richting de bal. Hamadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Qasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasimi geeft een lange en hoge pass. Rouissi rent richting de bal. Hamadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jomaoui trapt de bal weg van het doel. Farahi kopt de bal weg. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi draait met de bal, schiet en ... Drafat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mazini geeft de bal voor. El Bouhouni kopt de bal weg. Klungelig pakt Boughamni de bal. Mazini is nu in balbezit. Mazini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mustafawi is nu in balbezit. Hamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamadi rent richting de bal. Hamadi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ta99aBa 67%, youssefe 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Ta99aBa - youssefe 0:0

59e minuut.
Sulayman probeert naar een medespeler te passen. Hakimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamadi schiet op doel. Drafat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ta99aBa - youssefe 0:1

66e minuut.
Mazini probeert naar een medespeler te passen. Mrani rent richting de bal. Mrani probeert naar een medespeler te passen. Mazini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Ta99aBa - youssefe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ta99aBa 43%, youssefe 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Ta99aBa - youssefe 1:1