Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WYDAD ATHLETIQUE CLUB zaza casablanca
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Qassemi speelt de bal door. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouhami verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ... Isami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lahnichi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabet is nu in balbezit. Tabet geeft een lange en hoge pass. Nizari is nu in balbezit. Nizari schiet op doel. Jafari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tabet rent richting de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Qasimi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zwiwn zal de hoekschop nemen. Jafari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Fouhami is nu in balbezit. Fouhami probeert naar een medespeler te passen. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari schiet op doel. Radwani probeert de bal aan de voet te houden. Jafari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WYDAD ATHLETIQUE CLUB 44%, zaza casablanca 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WYDAD ATHLETIQUE CLUB - zaza casablanca 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WYDAD ATHLETIQUE CLUB 40%, zaza casablanca 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WYDAD ATHLETIQUE CLUB - zaza casablanca 0:0