Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WYDAD ATHLETIQUE CLUB Inter Ta99aBa
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Hammoudi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellimi met de inworp. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Isami trapt de bal weg. Tabet kopt de bal weg. Mustafawi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Drafat speelt de bal door. Hammoudi kopt de bal weg. Tabet rent richting de bal. Tabet schiet op doel. Drafat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WYDAD ATHLETIQUE CLUB - Inter Ta99aBa 1:0

9e minuut.
Mustafawi kopt de bal weg. Sellimi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nizari. Nizari krijgt een gele kaart.

10e minuut.
El Assoudi probeert naar een medespeler te passen. Fouhami rent richting de bal. Fouhami probeert naar een medespeler te passen. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
El-Talhaoui met een snelle inworp. Fouhami probeert de bal met de borst te controleren. Boughamni rent richting de bal. Mazini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Noussair met een snelle inworp. Maliki rent richting de bal. Maliki passt de bal met de wreef. Nizari rent richting de bal. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WYDAD ATHLETIQUE CLUB 47%, Inter Ta99aBa 53%.
WYDAD ATHLETIQUE CLUB - Inter Ta99aBa 1:0

47e minuut.
Drafat geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert El-Talib de bal onder controle te krijgen. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rouissi geeft een hoge lob. Inworp. Zwiwn met een snelle inworp. Tabet is nu in balbezit. Tabet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Boughamni passt de bal in één keer door. Zwiwn is nu in balbezit. Sellimi begaat een overtreding. Sellimi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Fouhami verovert de bal door een tackle van achteren. Fouhami speelt de bal door. Nizari is nu in balbezit. Nizari schiet op doel. Drafat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fouhami passt de bal in één keer door. Nizari rent richting de bal. Rouissi onderschept slim de pass. Tabet onderschept slim de pass. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Drafat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Drafat trapt de bal weg. Drafat heeft problemen om de bal te vangen. Mazini rent richting de bal. Mazini draait met de bal, schiet en ... Benmbarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Benmbarek trapt de bal weg van het doel. Zwiwn rent richting de bal. Met opzet legt Mustafawi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mustafawi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mustafawi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zwiwn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Sellimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi geeft een hoge lob. Boughamni met een sublieme pass. Mazini is nu in balbezit. Mazini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hammoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Hammoudi speelt de bal door. Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. Nizari rent richting de bal. Nizari haalt uit met een fantastische trap. Drafat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WYDAD ATHLETIQUE CLUB 39%, Inter Ta99aBa 61%.
WYDAD ATHLETIQUE CLUB - Inter Ta99aBa 1:0