Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al MZaLiiiT Inter Ta99aBa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
El-Kadouri passt de bal in één keer door. Chamali heeft problemen om de bal te vangen. El-Talib geeft een lange en hoge pass. Mazini rent richting de bal. Mazini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al MZaLiiiT - Inter Ta99aBa 0:1

12e minuut.
Noussair is nu in balbezit. Noussair met een sublieme pass. Qassemi rent richting de bal. Qassemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al MZaLiiiT - Inter Ta99aBa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al MZaLiiiT 68%, Inter Ta99aBa 32%.
Al MZaLiiiT - Inter Ta99aBa 0:2

61e minuut.
Klungelig pakt Zniti de bal. Mazini is nu in balbezit. Mazini probeert naar een medespeler te passen. Qassemi rent richting de bal. Qassemi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Majidi rent richting de bal. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib geeft de bal voor. Mrani is nu in balbezit. Mrani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rouissi de bal onder controle te krijgen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Khashab heeft problemen om de bal te vangen. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti geeft een hoge lob. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al MZaLiiiT 57%, Inter Ta99aBa 43%.
Al MZaLiiiT - Inter Ta99aBa 0:2