Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club De Safi mohamed lkabch
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Mkadam geeft een lange en hoge pass. Sharif rent richting de bal. Sharif passt de bal met de wreef. Khatoui rent richting de bal. Khatoui haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hamdallah rent richting de bal. Hamdallah schiet op doel. Klungelig pakt Kadioui de bal. Khatoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club De Safi 60%, mohamed lkabch 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club De Safi - mohamed lkabch 0:0

50e minuut.
Fouhami rent richting de bal. Fouhami geeft een lange en hoge pass. Fahid kopt de bal weg. Naji is nu in balbezit. Naji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kadioui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kassemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamdallah rent richting de bal. Hamdallah geeft de bal voor. Shaloufa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club De Safi - mohamed lkabch 0:1

65e minuut.
Taarabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Taarabt geeft een lange en hoge pass. Naji probeert de bal aan de voet te houden. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sharif speelt de bal door. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah passt de bal zonder na te denken. Khatoui is nu in balbezit. Khatoui haalt uit met een fantastische trap. Shaloufa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club De Safi 44%, mohamed lkabch 56%.
Club De Safi - mohamed lkabch 0:1