Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdelhamid ouchen
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Zwiwn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaibous speelt de bal door. Kaddioui rent richting de bal. El-Talbi rent richting de bal. El-Talbi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Belhanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashab rent richting de bal. Kaibous speelt de bal door. Kaddioui rent richting de bal. Kaddioui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Kinani met een snelle inworp. El-Talbi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Makrami rent richting de bal. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami onderschept slim de pass. Makrami draait met de bal, schiet en ... El Ahmadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdelhamid - ouchen 1:0

22e minuut.
Majady geeft een lange en hoge pass. El-Talbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab begaat een overtreding. Khashab krijgt een gele kaart.

25e minuut.
El Makhloufi onderschept slim de pass. El Makhloufi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert El-Talbi de bal onder controle te krijgen. El Bohoni is nu in balbezit. El Bohoni geeft de bal voor. El Ahmadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Makrami de bal. Berrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrada speelt de bal door. El-Talbi rent richting de bal. El-Talbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdelhamid - ouchen 1:1

36e minuut.
Qasimi geeft de bal voor. Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady geeft een hoge lob. Daar is Mustafawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafawi draait met de bal, schiet en ... El Ahmadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdelhamid 53%, ouchen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdelhamid - ouchen 1:1

46e minuut.
El-Talbi onderschept slim de pass. El-Talbi passt de bal zonder na te denken. Kaddioui rent richting de bal. Kaddioui haalt uit met een fantastische trap. Imam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdelhamid - ouchen 1:2

50e minuut.
Kaddioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaddioui passt de bal met de wreef. Qassemi rent richting de bal. El-Talbi verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kaibous speelt de bal door. El-Talbi is nu in balbezit. El Makhloufi is nu in balbezit. Kaibous onderschept slim de pass. Kaibous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Imam trapt de bal weg. Makrami kopt de bal weg. Khalid rent richting de bal. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Berrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrada passt de bal zonder na te denken. Kaddioui rent richting de bal. Kaibous rent richting de bal. Kaibous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abdelhamid - ouchen 1:3

63e minuut.
Khashab passt de bal met de wreef. Berrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami onderschept slim de pass. Makrami haalt uit met een fantastische trap. Majady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kaibous probeert naar een medespeler te passen. Belhanda is nu in balbezit. El-Talbi onderschept slim de pass. Kaddioui rent richting de bal. Kaddioui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zwiwn kopt de bal weg. El-Talbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belhanda is nu in balbezit. Kaddioui is nu in balbezit. Kaddioui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdelhamid 59%, ouchen 41%.
abdelhamid - ouchen 1:3