Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wydad rac
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Fehim rent richting de bal. Fehim geeft de bal voor. Noussair heeft problemen om de bal te vangen. Isami rent richting de bal. Isami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bargdich passt de bal in één keer door. Abarhoun is nu in balbezit. Abarhoun speelt de bal door. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami passt de bal zonder na te denken. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wydad - rac 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wajih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noussair bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib onderschept slim de pass. Ghalib geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ghandouri geeft een lange en hoge pass. El Kinani kopt de bal weg. Bouhouni heeft problemen om de bal te vangen. Isami rent richting de bal. Isami schiet op doel. Noussair bokst de bal weg.

32e minuut.
Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Wajih kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghalib de bal. Isami rent richting de bal. Isami haalt uit met een fantastische trap. Noussair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
wydad - rac 0:2

44e minuut.
Chedli onderschept slim de pass. El Kinani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Kinani geeft de bal voor. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wydad - rac 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wydad 51%, rac 49%.
wydad - rac 0:3

70e minuut.
Tazi onderschept slim de pass. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Chedli is nu in balbezit. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wydad 62%, rac 38%.
wydad - rac 0:3

rac