Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdelhamid U.S.Temara
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Houta speelt de bal door. El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi passt de bal in één keer door. Mustafawi rent richting de bal. Mustafawi haalt uit met een fantastische trap. Bouhouni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Makrami controleert de bal met de borst. Houta verovert de bal door een tackle van achteren. Houta speelt de bal door. Hakimi is nu in balbezit. Hakimi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Makrami onderschept slim de pass. Wahib is nu in balbezit. Wahib passt de bal met de wreef. Ghandour is nu in balbezit. Ghandour schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
El Bahri rent richting de bal. Mustafawi rent richting de bal. El Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafawi draait met de bal, schiet en ... Bouhouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Qassemi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qasimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chamali is nu in balbezit. Chamali geeft een hoge lob. Imam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghandour rent richting de bal. Ghandour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abdelhamid - U.S.Temara 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdelhamid 48%, U.S.Temara 52%.
abdelhamid - U.S.Temara 0:1

47e minuut.
Ghandour rent richting de bal. Chamali rent richting de bal. El Makhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghandour is nu in balbezit. Ghandour haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Hakimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fakhir komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fakhir met een sublieme pass. El Makhloufi is nu in balbezit. El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami rent richting de bal. Mustafawi rent richting de bal. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Qassemi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasimi met een snelle inworp. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdelhamid 58%, U.S.Temara 42%.
abdelhamid - U.S.Temara 0:1