Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itihad de tanger abdelhamid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Zwiwn geeft een lange en hoge pass. Benmbark rent richting de bal. Mustafawi verovert de bal door een tackle van achteren. Makrami is nu in balbezit. Makrami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - abdelhamid 0:1

29e minuut.
Khashab rent richting de bal. Khashab geeft een hoge lob. Mustafawi rent richting de bal. Makrami rent richting de bal. Makrami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Benmbark onderschept slim de pass. Benmbark met een sublieme pass. Rozini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi rent richting de bal. Mustafawi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - abdelhamid 0:2

40e minuut.
Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi onderschept slim de pass. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - abdelhamid 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 52%, abdelhamid 48%.
itihad de tanger - abdelhamid 0:3

50e minuut.
Mustafawi is nu in balbezit. Makrami rent richting de bal. Rozini onderschept slim de pass. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima speelt de bal door. Qassemi is nu in balbezit. Qassemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - abdelhamid 1:3

66e minuut.
Qassemi passt de bal met de wreef. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khashab. Khashab krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zwiwn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi begaat een overtreding. Zwiwn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khashab zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sellimi geeft de bal voor. Rozini heeft problemen om de bal te vangen. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi haalt uit met een fantastische trap. Belhanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Qassemi is nu in balbezit. Qassemi met een sublieme pass. Fadili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafawi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Hamidaoui kopt de bal weg. Khashab is nu in balbezit. Khashab speelt de bal door. Mustafawi rent richting de bal. Mustafawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - abdelhamid 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 57%, abdelhamid 43%.
itihad de tanger - abdelhamid 1:4