Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Temara wydad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hakimi geeft een lange en hoge pass. Qasimi rent richting de bal. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Houta met een sublieme pass. Ghandour heeft problemen om de bal te vangen. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour rent richting de bal. Ghandour schiet op doel. De bal raakt de paal. Chamali is nu in balbezit. Chamali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Temara - wydad 1:0

16e minuut.
Rashidi is nu in balbezit. Rashidi passt de bal zonder na te denken. Fehim is nu in balbezit. Chamali onderschept slim de pass. Chamali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rashidi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mellili. Rashidi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouhouni met een snel genomen vrije trap. El Gharib rent richting de bal. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ghaouati onderschept slim de pass. Ghaouati geeft een lange en hoge pass. Houta kopt de bal weg. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fehim is nu in balbezit. Chamali begaat een overtreding. Fehim raakt geblesseerd tijdens het duel. Fehim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El Gharib kopt de bal weg. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S.Temara - wydad 1:1

43e minuut.
Ghandour met een sublieme pass. Chamali rent richting de bal. Chamali passt de bal zonder na te denken. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi haalt uit met een fantastische trap. Bouhouni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Temara 53%, wydad 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S.Temara - wydad 1:1

49e minuut.
Wajih rent richting de bal. Wajih geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bahri de bal onder controle te krijgen. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bouhouni met een harde bal richting middenveld. Wahib is nu in balbezit. Wahib probeert naar een medespeler te passen. Ghandour rent richting de bal. Ghandour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Temara - wydad 2:1

70e minuut.
Ghandouri rent richting de bal. Ghandouri geeft een hoge lob. Wahib kopt de bal weg. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fehim kopt de bal weg. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta passt de bal met de wreef. Ghandour rent richting de bal. Ghandour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Temara - wydad 3:1

75e minuut.
Ghandour heeft problemen om de bal te vangen. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour maakt een afschuwelijke overtreding. Ghandour krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Wahib is nu in balbezit. Wahib passt de bal met de wreef. Mangali rent richting de bal. Chamali onderschept slim de pass. Chamali haalt uit met een fantastische trap. Noussair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Fehim is nu in balbezit. Chamali onderschept slim de pass. Wahib rent richting de bal. Chamali rent richting de bal. Chamali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Noussair trapt de bal weg. Houta is nu in balbezit. Bouhouni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouhouni krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Houta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Houta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Farahi de bal. Ghandour is nu in balbezit. Ghandour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Temara - wydad 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Temara 43%, wydad 57%.
U.S.Temara - wydad 4:1